MIDTJYSK BILSALG blev grundlagt af Frank og Gitte en sen efterårsaften i 2004 i et lille parcelhus i Silkeborg Syd - mavefornemmelsen var god og firmanavnet klingede helt perfekt, eftersom Silkeborg jo er Bilernes By og hjertet i det Midtjyske.

Lokalerne blev indkøbt på Nyhøjvej i Virklund og de første 5 biler blev hentet hjem fra ét af de store leasingselskaber i Danmark. Alle 5 biler var faktisk af mærket FORD og selvom butikken senere fik vokseværk og flyttede over på modsatte side af Horsensvejen, så er FORD stadig specialet idag. Nu er der bare ca. 50 modeller at vælge imellem, men vi har naturligvis også lidt andre gode bilmærker på lagerlisten. Når der er fyldt rigtigt godt op, står der 110 biler på pladsen i Virklund.

Langt de fleste biler indkøbes forsat ud fra disse kriterier:

  • 1 ejers danske biler
  • Fuld servicehistorik
  • Velplejede biler inde og udvendigt
  • Ingen større trafikskader

Denne strategi ser da også ud til at virke, for i salgsafdelingen fik Mathias og Frank solgt hele 411 biler i 2021 hvoraf de 318 var af mærket FORD - og dét er vi meget stolte over!  

Den store udstilling på Marienlystvej 2 fyldt op med Ford biler i alle afskygninger.

Vi har en 500 kvm. stor indendørs udstilling, så hvis du booker tid til prøvekørsel kan vi altid sørge for, at bilen er kørt indenfor i tørvejr og står klar til besigtigelse og en dejlig prøvetur.

Nyhed
Ford

Ford S-MAX

TDCi 180 Titanium aut.
Ford S-MAX TDCi 180 Titanium aut.